Ett livsprojekt - att renovera hus!

Frugan köper symaskin - nya gardiner varje månad


skrivet den 02 mar av anders_s, klockan:11:02

Nu var det längesen jag orkade skriva något överhuvudtaget. Är så trött på vintern och den här känslan av att befinna mig i idé. Mörkt, kallt och allmänt jäkla trist är vad det är. Nu ser jag fram emot våren och alla projekt som väntar! Har haft en massa tankar i huvudet under vintern men det är inte så många som har blivit av. Men EN sak vet jag! Jag orkar inte längre höra på gnället om den förbannade symaskinen som inte funkar! Varför måste man byta gardiner varje kvartal? Det är ju helt meningslöst och DYRT också .... men nu har jag tröttnat på frugans tjat om en ny symaskin. En av mina vänners fru hade köpt en ny Husqvarna symaskin Overlock, på nätet. Jag gav efter, frugan beställde en igår .... nu kommer vi få nya gardiner varje månad :(.


Just nu värderat 2.5 av 42 människor

  • Currently 2,499999/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt