Ett livsprojekt - att renovera hus!

Att hitta rätt snickare


skrivet den 20 mar av anders_s, klockan:14:19

Jag och min fru har under en längre tid hållit på att renoverat huset. Vi har tagit det lite pö om pö på grund av brist på tid och ork. För två veckor sedan blev vi i vilket fall klara med vårt nya sovrum. Kändes rikitgt bra att få upp de nya garderoberna och den nya fantastiska fondväggen bakom sängen.

Då jag jobbar mycket och tränar fotboll med sönerna på helgen har jag svårt att hinna med allt vi ska göra med huset. Jag har länge velat bygga ny altan och det är just en sådan grej jag känner att jag inte hinner med. Således var det jag som igår gick ut på nätet för att få tag i en bra snickare som kan lägga altanen åt mig.

jag märkte relativt snart att hitta rätt snickare för jobbet inte var det enklaste. Det finns en hel uppsjö av snickare och hur ska ma veta vilka som är bra och prisvärda? Jag började istället leta på olika forum efter poster där folk har rekommenderat olika snickare. Jag fann till slut en som verkade bra och som var verksam inom mitt geografiska område. Jag ringde och bad om offert och senare under dagen var allting spikat. Nu ska altanen äntligen läggas!

 


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt